Montaj & Service

Sistemele frigorifice, de ventilație și de climatizare (HVAC-R) sunt integrate atât pentru locuințe, cât și pentru întreprinderi. În multe cazuri, este posibil să nu știm deloc existența lor, în ciuda faptului că acestea sunt atât de importante pentru casele și afacerile noastre. Numai atunci când devin o problemă, poate pentru că nu au fost întreținuțe corect în timp, devenim conștienți de importanța lor.

Tocmai de aceea, programarea întreținerii trimestriale sa bianuale a HVAC-R este atât de importantă. Întreținerea instalației, cum ar fi întreținerea instalatiei de incalzire-racire, este importantă în același mod în care este menținerea regulată a mașinii. De la economii, atât din punct de vedere monetar, cât și din punct de vedere energetic, la beneficiile pentru sănătate, întreținerea oferă o multitudine de beneficii pentru întreprinderea dumneavoastra

Ca atare, ajungeti să economisiti mai mult atât pe termen scurt, cât și pe termen lung decât fără întreținere HVAC-R. Acest lucru se datorează faptului că întreținerea periodică, cum ar fi întreținerea instalatiei de incalzire-racire, promovează un sistem extrem de eficient, reducând astfel costurile lunare de încălzire și răcire în acest proces. Cercetările au arătat că sistemele HVAC-R care nu sunt întreținute pot fi nevoite să funcționeze de 20 de ori mai greu, ceea ce crește semnificativ cheltuielile. Pe scurt, aceasta este o cantitate mare de energie irosită.

Această abordare preventivă jaoca un rol improtant si pentru sanatatea ocupantilor.  Un sistem HVAC-R care nu este menținut înseamnă că sistemul dvs. este mai puțin echipat pentru a filtra aerul din cauza filtrelor murdare, care adăpostesc totul, de la bacterii până la mucegai, reducând astfel starea fizica si psihica a ocupantilor.

În ceea ce privește aspectele de afaceri, riscurile implicate de un sistem HVAC-R devin și mai acute. Dacă reparația dvs. comercială HVAC-R nu este la mâinile potrivite, s-ar putea să vă confruntați cu costuri mari în cazul în care se fac greșeli din cauza reparației și chiar daune permanente sistemului dumneavoastră de climatizare.

Pe scurt, întreținerea HVAC oferă următoarele avantaje:

  • Menține sistemul HVAC funcționând la eficiență maxima;
  • Reduce costurile de încălzire, răcire si ventilatie;
  • Promovează o calitate mai bună a aerului, reduce bacteriile;
  • Prelungeste viața echipamentelor;
  • Prevenirea reparațiilor majore;
Contacteaza-ne

TITLU VIDEO

Ai nevoie de mai multe informatii?

Intreaba un expert

TITLU GALERIE

Law 5