Proiectare

Echipa este specializată în proiectarea diferitelor tipuri de sisteme HVAC-R pentru spatii comerciale, rezidentiale și agenții guvernamentale.
Compania oferă servicii complete de proiectare si supraveghere, de la sisteme tradiționale de instalații, sisteme de încălzire și sisteme de ventilație, până la proiecte specializate, precum: silozuri, ventilatie si climatizare in ferme, tuneluri de congelare, patinoare artificiale, instalatii de răcire, sisteme pentru incalzirea, racirea si purificarea aerului și sisteme de ventilatie anti-foc.

Cele mai noi tehnologii sunt întotdeauna aplicate în procesul de proiectare. Specialiștii noștri monitorizează noile evoluții din cadrul profesiei și sunt activi în implementarea inovațiilor în procesul de construcție. În plus, Frigoteh își păstrează propria bază de date cuprinzătoare a costurilor, care facilitează considerabil estimările de costuri și planificarea activității proiectului.

Specialiștii noștri au proiectat sisteme HVAC-R pentru diverse clădiri rezidențiale și industriale, fabrici și centre comerciale. Principalele software-uri folosite sunt:

  • Navisworks;
  • AutoCAD;
  • MagiCAD;
  • Revit Structure;
Contacteaza-ne

TITLU VIDEO

Ai nevoie de mai multe informatii?

Intreaba un expert

TITLU GALERIE

Law 5