Cine suntem noi ?

Frigoteh, fondata in anul 1996 in Iasi, Romania, este o companie  ce activeaza cu success in domeniul sistemelor si instalatiilor de climatizare, ventilatie si frig industrial. Datorita excelentei serviciilor oferite si a dorintei permanente de a depasi orice provocare, am reusit sa fim prezenti atat pe intreg teritoriul Romaniei, cat si in Republica Moldova.

Care este publicul tinta ?

Compania noastra este specializata in proiectarea, instalarea si mentenanta sistemelor complete de confort si siguranta pentru spatii comericale, cladiri de birouri si rezidentiale, depozite frigorifice, spatii procesare alimente, locatii din industria HoReCa.

Care este misiunea companiei noastre ?

Misiunea noastra este succesul tau !

De la profesionalismul inginerilor noștri de vânzări, până la devotamentul personalului tehnic, suntem intru totul orientati sa va oferim cele mai calitative solutii conform nevoilor dumneavoastra.

Iar pentru a nu incalca aceasta regula, ne-am stabilit cateva obiective:

  • Menținerea unui nivel inalt si constant de proiectare și inginerie ;
  • Stabilirea și cultivarea unui program de instruire pentru a asigura servicii de instalare si mentenanta de calitate;
  • Angajarea, mentinerea si dezvoltarea angajatilor care sunt dedicati obiectivului nostru;

Cine reprezinta Frigoteh ?.

Fiecare membru al echipei Frigoteh este un profesionist devotat care se angajează să vă ofere cel mai bun serviciu posibil.

Invatarea nu se opreste niciodata !

Întreaga noastră echipă si-a asumat angajamentul să învețe continuu pentru a ține pasul pe măsură ce tehnologia se îmbunătățește. Facem acest lucru în mai multe moduri:

Avem întâlniri săptămânale pentru a împărtăși cunoștințele și a ne asigura că toată lumea este la curent cu ultimele procese.

  • Organizam cursuri si ateliere atat in cadrul sediului nostru, cat si a colaboratorilor;
  • Îi încurajăm pe tehnicienii noștri să își facă timp pentru a studia licențele și certificările suplimentare;
  • Știm că pentru a fi cel mai bun, trebuie să continuăm să ridicăm nivelul mai sus în fiecare zi;
Contacteaza-ne

Ai nevoie de mai multe informatii?

Intreaba un expert

TITLU GALERIE

Law 5

TITLU SECTIUNE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque vitae massa et augue pharetra facilisis. Ut ac lacinia dolor. Praesent sed leo et dui rhoncus finibus vel pulvinar nisl. Maecenas fermentum iaculis laoreet. Praesent sed leo et dui rhoncus finibus vel pulvinar nisl.

Contacteaza-ne